|
Спецыяльнасць |
2 – 89 03 31 Арганізацыя гасцінічных паслуг
|
Кваліфікацыя
|
Спецыяліст па гасцінічным сэрвісе |
|
2021 |
адкрыццё спецыяльнасці |
|
Загадчык аддзялення |
Літвінава Алена Мікалаеўна |
Спецыяліст па гасцінічным сэрвісе - гэта спецыялісты шырокага профілю ў сферы гасцінічнай індустрыі.
Прафесійныя дысцыпліны
агульнапрафесійнага цыклу:
· Эканоміка гасцінічнай гаспадаркі
· Арганізацыя гасцінічнай гаспадаркі
· Бухгалтарскі ўлік
· Прававое і дакументацыйнае забеспячэнне прафесійнай дзейнасці
· Замежная мова дзелавых зносін
· Практыка вусна і пісьмовай гаворкі (з указаннем мовы)
· Асновы менеджменту
· Асновы маркетынгу
· Сэрвісная дзейнасць
· Ахова працы
· Ахова навакольнага асяроддзя і энергазберажэнне
· Беларуская мова (прафесійная лексіка)
Прафесійныя дысцыпліны спецыяльнага цыкла:
· Браніраванне гасцінічных паслуг
· Арганізацыя і тэхналогія працы службы прыёму і размяшчэння
· Маркетынг гасцінічных паслуг
· Гасцінічны менеджмент
· Этыка і псіхалогія зносін у сферы абслугоўвання
· Стандартызацыя і сертыфікацыя гасцінічных паслуг
· Інфармацыйныя тэхналогіі
Контингент учащихся на 01.10.2021 учебного года.
Група |
Спецыяльнасть |
Усего навучэнцаў |
Бюджэт |
Пазабюджэт |
Куратар |
11Г |
2- 89 03 31 |
30 навучэнцаў |
25 |
5 |
Вакульчык К.І. |
Усяго |
1 |
30 навучэнцаў |
25 |
5 |
|
Базы практык: гасцініцы, санаторыі, турыстычныя і гасцінічныя комплексы розных арганізацыйна-прававых форм.
Магчымасць паступлення ў вышэйшыя навучальныя ўстановы Рэспублікі Беларусь
Варыянты працаўладкавання выпускнікоў спецыяльнасці 2 - 89 03 31 «Арганізацыя гасцінічных паслуг»:
гасцініцы, хостэлы, міні-гатэлі, санаторыі, турыстычныя і гасцінічныя комплексы розных арганізацыйна-прававых формаў.
Перавагі каледжа:
- падрыхтоўка спецыялістаў гасцінічнай індустрыі на працягу 13 гадоў;
- удзел у міжнародным адукацыйным праекце "ТЕТВЕТ" праграмы Еўрапейскай камісіі ТЕМПУС IV, стажыроўка выкладчыкаў у Германіі.